16.1 C
Rapla
Teisipäev, 23 juuli 2024
RSRaplas tunnustati maakonna kaunimaid kodusid

Raplas tunnustati maakonna kaunimaid kodusid

Iga-aastase üleriigilise konkursi „Eesti kaunis kodu 2016“ maakondliku vooru tulemused on selgunud ja kolm maakonna kaunimat kodu, kes pälvivad presidendilt tunnustuse, on valitud. 1. juulil tunnustas maavanem Tõnis Blank ka isiklikult kõiki tänavuste kaunite kodude omanikke ning kuulutas välja võitjad.

Konkursi käigus autasustatakse iga maakonna ja nelja suurema linna konkursi kolme oma kodukandi kaunimaks koduks tunnistatud kodu. Rapla maakonna kolmeks kaunimaks koduks tunnistati Rapla valla Mery ja Avo Amburi kodu, Kehtna valla Rain ja Terje Raudsepa Raudsepa talu ja Raikküla valla Eha Müürisepa ja Kristo Holmi kodu.
Maakonna konkursikomisjoni ühe liikme, Rapla maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna peaspetsialisti Tiina Martini sõnul olid konkureerivad kodud väga erinevad ja tunnustati vastavalt linnakodu, maakodu ja noorte kodu.

Stina Andok / foto: Alice Võsu
Loe pikemalt 6. juuli Raplamaa Sõnumitest