6.6 C
Rapla
Pühapäev, 14 apr. 2024
RSLilienthal ja Kivilo võistlesid noorte EM-il

Lilienthal ja Kivilo võistlesid noorte EM-il

Raplamaa Sõnumid /

Eelmisel nädalal toimusid Rumeenias vibuspordi Euroopa noorte meistrivõistlused. Ilveslastest osalesid sportvibu kadettide klassis Karl Kivilo ja Triinu Lilienthal. Nendega oli kaasas treener Raul Kivilo.
Eesti noortekoondise koosseisus tegi debüüdi Triinu Lilien-thal, kes täitis koondise normi juba eelmisel aastal, kuid USA-sse MM-ile sõit jäi liiga kaugeks ja kalliks. Eelmisel nädalal oli tal EM-il võimalus esmakordselt Eesti eest lasta. Lilienthal lõpetas 51 kadetineiu seas individuaalselt 17. kohaga ja naiskonna koosseisus 9. kohaga. Lilienthal treenib tavaliselt kodutalus Saunakülas, kuid aeg-ajalt osaleb treeningutel ka Järvakandis. Treener ja ema Eve Kivilo: “Laskmisega võib täitsa rahule jääda – esimeses duellis võitis ta endast kõrgema asetusega vastast. See on esimesel tiitlivõistlusel hea saavutus.”

Pikemalt loe 27.07 Raplamaa Sõnumitest

Foto: erakogu