17.7 C
Rapla
Esmaspäev, 27 juuni 2022
spot_img

Jalkafestil pakuvad konkurentsi Läti ja Ukraina tiimid

Siim Jõgis.

Neljapäeval, 4. augustil saab alguse järjekorras seitsmes Jalkafest. Igal suvel on see toonud Raplasse kokku sadu noori jalgpallureid. Esmakordselt peetakse turniir neljal Rapla maakonna staadionil.
Kehtnas mängitakse kahel ning Raplas ja Kohilas ühel väljakul. Kokku on oodata ligikaudu tuhandet noort mängijat. Eesti klubidele pakuvad konkurentsi külalised Lätist ja Ukrainast. Jalkafesti korraldab Raplamaa jalgpallikool.
Turniiril osaleb kokku 62 võistkonda seitsmes vanuserühmas poistele ja kahes vanuserühmas tütarlastele. Turniiri üks korraldaja Taavi Tüvist ütles, et täpset mängijate arvu on raske ette öelda. “Arvan, et see number jääb tuhande osaleja kanti,” sõnas ta. See tähendab, et võrreldes eelmiste aastatega on turniir astunud osalejate arvu poolest suure sammu edasi. Näiteks 2015. aastal lõi kaasa 49 võistkonda.

Foto: Siim Solman

Pikemalt loe 3. augusti Raplamaa Sõnumitest.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised