spot_img
-0.1 C
Rapla
Kolmapäev, 1 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSVesiroosi uus skatepark nägi esimest võistlust

Vesiroosi uus skatepark nägi esimest võistlust

Siim Jõgis.

See ei olnud kellelegi saladus, et Rapla Vesiroosi gümnaasiumi juures asunud vana skatepark oli auke täis ning oma aja ära elanud. Maikuus hakati vana asemele rajama uut parki, mis sai valmis paar nädalat tagasi.

Laupäeval, 30. juulil toimus uue pargi ametlik avavõistlus, millest võttis osa ligikaudu viiskümmend noort ekstreemsportlast. Võistluse korraldaja Sander Saard ütles, et osalejaid tuli kõikjalt Eestist. Neid oli nii Raplast kui ka Elvast, Sakust ja Tallinnast. Võisteldi kolmes võistlusklassis. Need olid tõukerattad, BMX trikirattad ja rulluisud.
Soojendused ja eelsõidud algasid juba hommikul ning finaalid peeti õhtupoolikul. Iga võistleja sooritust hindasid kohtunikud ning selle alusel pandi paika lõplik paremusjärjestus. Pika päeva lõpetas räppar Metsakutsu kontsert. Edaspidi jääb pooleldi puidust ja pooleldi betoonist rajatud park avatuks kõigile huvilistele. Uut skateparki ümbritseb ka tänavavalgustus, kuid õhtu hämardudes lambid ei sütti. Sander Saard ütles, et see oleks väga hea, kui need õhtusel ajal valgust näitaksid.

Foto: Alice Võsu

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused