11.1 C
Rapla
Kolmapäev, 27 sept. 2023
RSHaapsalust tuli oma grupis teine koht

Haapsalust tuli oma grupis teine koht

Eesti seeniorspordi ja spordiveteranide liidu 49. suvemängud peeti Haapsalus samal ajal, kui oli alanud maailma suurim spordipidu – olümpiamängud.

Kui Haapsalu linnapea Urmas Sukles ning korraldustoimkonna esimees Sven Kolga olid tribüüni ette avadefileeks rivistunud sportlastele “Tere tulemast!” öelnud, loeti ette EOK presidendi Urmas Sõõrumaa spetsiaalne läkitus suvemängudest osa võtvatele seenioridele otse olümpialinnast Riost.
“Masters Sport ehk veteranide sport on võimas sammas maailma spordimaastikul, sealhulgas asendamatu osa Eesti spordisüsteemis ja olümpialiikumises. Olen veendunud, et te pole siia kogunenud mitte ainult kulda, hõbedat ja pronksi jahtima, vaid tugevdama sõprust ning jagama oma konkurentide ja kaaslastega koosolemise ja võidurõõmu,” mõtestas EOK president veteranide spordiliikumist.
Tõepoolest nii see ongi. Vanusegruppideks jagunemine 35-st kuni 85+ viie aasta kaupa (11 vanuseklassi) laseb tunda liikumisrõõmu, võimaldab osaleda aktiivses seltskonnas ja pakub närvikõdi paremate tulemuste saavutamisel. Siin on uks avatud, et valida sportlik eluviis, kui sa enne pole spordiga sõbrustanud. Siin on võimalus jätkata ka endistel tipptegijatel. See on elustiil.
Mõõduvõtmist jagus Haapsalus kaheks päevaks seitsmel alal: kergejõustikus, võrkpallis, korvpallis, mälumängus, lauatennises, petangis ja ujumises.

Tiiu Luht
Loe pikemalt 17. augusti Raplamaa Sõnumitest

Kõik uudised
Kuulutused