spot_img
1.6 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSAvis Rapla esimene leegionär paigas

Avis Rapla esimene leegionär paigas

Avis Rapla korvpallimeeskond sõlmis lepingu 23-aastase ja 190 cm pikkuse Rasham Suareziga. Puerto Rico ja USA kodakondsusega tagamängija mängis möödunud hooajal Puerto Rico liigas Caciques de Humacao meeskonnas, kus täitis varumängujuhi rolli. Puerto Ricosse siirdus mängija Southern Mississippi ülikoolist, kus 2014/2015 hooajal viskas keskmiselt 7.4 punkti, andis 3.6 söötu ning kogus 3.2 lauapalli.
Avis Rapla meeskonna mänedžer Jaak Karp: “Uueks hooajaks otsisime kombinatsiooni mängujuhist ja ründavast tagamängijast, kes on võimeline mängu juhtima ja vajadusel ise skoorima. Kui võrrelda Suarezt möödunud hooajal Avis Rapla meeskonna mängu juhtinud Devin Brooksiga, siis peamiste plussidena näeme paremat kaitsemängu ja teiste mängijate kaasamist.”
Esialgsete plaanide kohaselt liitub Suarez Avis Rapla treeningutega septembri alguses.

Rapla korvpallikool

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused