6.8 C
Rapla
Reede, 24 sept. 2021

Hollandi koondises mängiv van der Mars tuleb tagasi Raplasse

Avis Rapla meeskonnas jätkab eelmisel hooajal meeskonna Alexela meistriliigas pronksile aidanud Thomas van der Mars.

208 cm pikkune korvialune jõud liitus Avis Rapla meeskonnaga eelmise hooaja veebruaris, mängides Rapla meeskonna eest meistriliigas 24 mängus. Keskmiselt usaldas peatreener Aivar Kuusmaa hollandlast platsile 30,62 minutiks, mille jooksul viskas Mars keskmiselt 14,38 punkti ja kogus 10,71 lauapalli.
Suve hakul Raplast tagasi kodumaale siirdunud Mars veetis terve suve, treenides koos Hollandi koondisega, mängides kaasa kõikides sõpruskohtumistes. Teiste seas sai Mars jõudu proovida ka Leedu koondisega eesotsas Jonas Valanciunasega ning Venemaa korvpallikoondisega. Järgmise kuu aja jooksul ootavad Hollandi koondist ja van der Marsi ees Eurobasketi kvalifikatsioonmängud, kus kohtutakse B-alagrupis Saksamaa, Austria ja Taani koondisega.
Thomas van der Mars: “Olen väga elevil, et saan uuesti Avis Rapla eest mängida. Eelmine hooaeg oli erakordne kogemus ja ma loodan, et seekord tuleb samasugune. Soovin tänada meeskonda, treenereid ja fänne, et andsite mulle selle võimaluse. Liitun oma meeskonnakaaslastega niipea, kui Eurobasketi kvalifikatsioonimängud läbi saavad.”
Jaak Karp: “Meil on hea meel, et van der Mars jätkab Avis Rapla meeskonnas ka uuel hooajal. Mars on suurepärane meeskonnakaaslane nii palliplatsil kui ka selle kõrval, tuues meeskonda positiivsust ja indu võidelda ka kõige raskemates olukordades. Mars tõestas ennast juba eelmisel hooajal korraliku kaksikduubel-mehena ning see ei jäänud märkamata ka Hollandi koondise peatreeneril Toon van Helfterenil, kelle käe all Mars mängib käesoleval suvel rahvuskoondises.”

Rapla korvpallikool

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised