28.3 C
Rapla
Esmaspäev, 27 juuni 2022
spot_imgspot_imgspot_img

Ambitsioon – Jalkafest Kesk-Eesti suurimaks jalgpalliürituseks

Järjekorras seitsmes Raplamaa Jalkafest tõi kokku rekordarvu võistkondi. Kokku osales üheksas võistlusgrupis 61 võistkonda ligemale tuhande osalejaga.

Välisriikidest olid esindatud Ukraina ja Läti, kust osales kokku 4 võistkonda. Välisvõistkondade saagiks jäi kõige vanemate poiste esikoht, kus võidutses FC Snovsk. Teise koha noppis U12 poiste grupis FC Semenivka ja lätlased Madonas BJSS võistkonnast said pronksid kaela poiste U14 vanuserühmas.
Eesti oli esindatud peaaegu kõikide piirkondadega – Kohtla-Järve, Tartu, Kuressaare, Elva, Tallinn, Pärnu ja mujalt. Õnneks ei tabanud meid ka turniirikorraldaja suurim hirm, et mõni võistkond jääb kohale tulemata. Turniiri korraldus sujus ladusalt ja ühtegi suuremat murekohta esile ei kerkinud.
Turniiri ettevalmistusega hakkasime tegelema 2015. aasta viimastel kuudel, kui hakati mõtlema suure plaani peale. 2016 mõtlesime juba teemasid detailsemalt läbi ja alustasime suhtlust klubidega Eestis ja välismaal. Korraldusmeeskond ei ole meil väga suur – siinkirjutanu tegevjuhina, kaks klubi treenerit ja üks väga toimekas lapsevanem klubist.
Oleme ikka püüdnud teha turniiri nii, et see jääks meelde millegi teistsugusega kui ainult jalgpallimäng – oleme teinud kino, laata, batuudid ja seekord siis jalgpalli-piljard koos öökinoga.

Taavi Tüvist, korraldaja / foto: Alice Võsu
Loe pikemalt 24. augusti Raplamaa Sõnumitest

spot_img
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised