spot_img
-0.1 C
Rapla
Kolmapäev, 1 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSFOTOD: Eesti koondis võttis Kohilast kõik mis võimalik

FOTOD: Eesti koondis võttis Kohilast kõik mis võimalik

Nelja naiskonna osavõtul peeti möödunud nädalavahetusel Kohila spordihoones kõrgetasemelist võrkpalliturniiri “Blessix karikas”. Kõige veenvamalt esines Eesti koondis, kes võitis kõik kolm matši ning võttis turniiri üldvõidu. Koondist esindasid ka neli Kohila VK/E-Service mängijat Kertu Laak, Julija Mõnnakmäe, Eliisa Peit ja Pille Vahtra.

Eesti koondis oli võimsalt üle nii Kohila võrkpalliklubist, Rootsi klubist Lindesberg Volley kui ka pühapäevases vastasseisus Läti koondisest. Terve turniiri vältel ei loovutatud ainsatki geimi. Läti vastu võeti lausa 4:0 võit (25:16; 25:21; 25:23 ja 25:14).

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 7. septembri Raplamaa Sõnumitest

Vaata ka fotosid: SIIT

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused