spot_img
-0.1 C
Rapla
Kolmapäev, 1 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSEesti meisternaiskond liitub Rapla korvpallipüramiidiga

Eesti meisternaiskond liitub Rapla korvpallipüramiidiga

Pärast aastast pausi saab Rapla publik taas Sadolini spordihoones näha Eesti meistriliiga tasemel naiste korvpalli. Juba aastaid naiste korvpallis puhta töö teinud Audentese Spordiklubi (viimasel hooajal mängis 1182 Tallinn nime all) kolib sügisest Raplasse.

Naiskonna nimeks saab nimesponsori järgi FCR Media/Rapla KK.
Oluline on see, et FCR Media/Rapla KK liidetakse otse Rapla korvpallipüramiidi külge. Esialgu hakkab naiskonda esindama kolm Rapla korvpallikooli kasvandikku. Need on Pirgit Püü, Katarina Tamm ja Kristin Runnel. Naiskonna tumesinise-valge vormi tõmbab selga ka Raplast pärit Brit Aller. Tulevikus saab see olema hea väljund kohaliku korvpallikooli õpilastele, et murda end meistriliiga tasemel võistkonda.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 7. septembri Raplamaa Sõnumitest

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused