22.2 C
Rapla
Laupäev, 18 mai 2024
RSKanter heitis Kohila staadionil 62.86

Kanter heitis Kohila staadionil 62.86

Pühapäeval, 4. septembril peeti Kohila staadionil heitjate seeriavõistluse finaaletapp, kus suurimaks publikumagnetiks oli meeste kettaheitevõistlus. Sellest võtsid osa nii Gerd Kanter kui ka Aleksander Tammert.
Õhtu parima tulemuse eest hoolitses Kanter, kelle kettakaar lendas 62.86 peale. Kohila võistlus oli Kanterile 24 tunni jooksul juba teine. Esmalt võistles ta laupäeva õhtul Berliinis kõrgetasemelisel IAAF World Challenge sarja võistlusel, kus sai kirja tulemuse 62.61. Saksamaa pealinnas heitis ketast ka Martin Kupper ning tema laeks jäi seal 62.51. Kohilasse jõudis neist vaid Kanter. Oma hooaja parimat tulemust ta siiski ületada ei suutnud. Selleks on 65.27, mille ta suutis heita Amsterdamis Euroopa meistrivõistlustel.
Kanter avaldas pärast võistlust lootust, et ehk suudab ta oma hooaja parimat tulemust veel järgnevatel võistlustel nihutada. 47. korda toimunud heitjate seeriavõistluse üldvõitjateks tulid tänavu Kristo Galeta ja Anu Teesaar.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare