21.7 C
Rapla
Laupäev, 2 juuli 2022
spot_imgspot_img

Kaiu apteek sulges ukse

Kaiu valla ainuke, BENU apteek sulges 31. augustil kell 13 oma uksed. Viimased apteegi külastajad ütlesid nukral toonil, et Kaius ollakse apteegi sulgemise pärast väga kurvad.

Otsus apteek sulgeda langetati BENU Apteek Eesti OÜ juhi Kaidi Kelti sõnul juulikuu lõpul. Kakskümmend kaks aastat töötas apteegis üks inimene – Viivi-Helene Kesküla, kes otsustas pensionipõlve nautima hakata. Asendajat talle kahjuks ei leitud. Kohalike sõnul on Viivi-Helene kaiukate jaoks olnud superinimene: nii abivalmis, alati sõbralik ja vastutulelik. Lisaks Kaiule töötas naine veel Raplas farmatseudina. Tihti tuli ette sedagi, et Viivi-Helene tõi Raplast bussiga Kaiu abivajajatele rohtusid. Naise sõnul olid aga ka kohapeal kõik esmavajalikud meditsiinitarbed olemas ning külastajaid jagus.

Viimastel tundidel, mil apteek veel avatud oli, kallistasid kohalikud inimesed apteekrit, jagasid lilli, tänasid ning ühiselt söödi kooki. 80-aastane Viivi-Helene Kesküla ütles, et läheb nüüd eluaegsele puhkusele.

Mariliis Vest
Loe pikemalt 7. septembri Raplamaa Sõnumitest

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised