2.8 C
Rapla
Esmaspäev, 27 sept. 2021

Kolm korda üle Atlandi ja lõpuks Raplas – Rasham Suarez

Avis Rapla uus tagamängija Rasham Suarez (23) jõudis Eestisse kolmapäeval, 7. septembril pärast kolmekordset Atlandi ookeani ületamist.

Ootamatult tülika ja pika reisi põhjustas Saksamaa piirivalve, kes ei tahtnud lubada Suarezel edasi reisida. Seetõttu pidi ta sõitma tagasi USA-sse ning jõudis Eestisse alles Poola kaudu viis päeva pärast reisi algust.
Oma lühikese siinviibimise jooksul on Suarez jõudnud juba Avis Rapla särgis teha debüüdi. Kõige rõõmsamalt see siiski välja ei kukkunud, sest hooajaeelsel turniiril Leedus tuli vastu võtta kaks suurt kaotust. Esmalt Šiauliai vastu 123:83 ja seejärel juba Neptunase vastu 115:57. Tõele au andes sõitis Avis Rapla esindus Leetu kõigest kuue mängijaga. Nimekirjas olid lisaks Suarezele veel Sven Kaldre, Marek Ruut, Karl Johan Lips, Gregor Ilves ja Kristjan Voolaid. Osa Avis Rapla mängijaid on praegu seotud Eesti ning Thomas van der Mars Hollandi koondisega.
190 sentimeetri pikkusel Suarezel on nii Puerto Rico kui ka Ameerika Ühendriikide kodakondsus ning noorteklassis on ta esindanud ka Puerto Rico koondist. Täiskasvanute seas küll veel mitte, kuid eesmärgiks on ta selle enesele seadnud.
Möödunud hooajal mängis ta Puerto Rico liigas Caciques de Humacao meeskonnas, kus täitis varumängujuhi rolli. Leedu turniiril kandis ta selja peal number nulli. Enda sõnul valis ta selle numbri, sest Puerto Ricos mängides temasse enam ei usutud.

Pühapäeval jõudsid sa koos meeskonnaga tagasi Leedust, kus tuli vastu võtta kaks kaotust. Miks tulid need kaotused nii suured?

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 14. septembri Raplamaa Sõnumitest

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised