16.1 C
Rapla
Teisipäev, 23 juuli 2024
RSAvis Rapla sõlmis lepingu andeka sloveeniga

Avis Rapla sõlmis lepingu andeka sloveeniga

Avis Rapla sõlmis lepingu 23-aastase Sloveeniast pärit tagamängija Domen Bratožiga. Vaatamata lühikesele karjäärile on noormehel ette näidata küllaltki suur saavutus, sest ta tuli 2015. aasta kevadel KK Tajfun Šentjuri koosseisus Sloveenia meistriks.

Sama klubi esindas ta ka eelmisel hooajal, kui osales kolmes liigas (Aadria liiga, Sloveenia liiga & Europe Cup) kokku 44 mängus. Igas mängus oli ta platsil keskmiselt 21,4 minutit ning viskas selle ajaga kaheksa punkti.
Vaikselt koputab ta ka Sloveenia koondise uksele, kuid tänavu luhtas tema võimalused koondisesse murda vigastus. Bratož avaldas lootust, et tulevikus saab ta siiski ka Sloveenia koondist esindada. Eesti korvpall ei ole talle täielikult võõras. Hooaegadel 2013/14 ja 2014/15 Raplas mänginud Žiga Fifolt on Bratoži parim sõber. Koos on nad mänginud nii BC Krka noortevõistkondades kui ka Sloveenia noortekoondises. 2013. aasta suvel toimusid Tallinnas U20 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlused ning Sloveeniat esindasid seal nii Bratož kui ka Fifolt. Nad mängisid ka Eesti vastu ning Bratož viskas selles kohtumises kolm punkti. Sloveenia võitis toona 79:69.
Domen Bratož on kolmas välismängija, kellega Avis Rapla algavaks hooajaks lepingu on sõlminud.

Siim Jõgis/ foto: Siim Solman
Loe pikemalt 21. septembri Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare