21.7 C
Rapla
Laupäev, 2 juuli 2022
spot_imgspot_img

FOTOD: Raplamaa JK jäi finaalis Merkuurile alla

Raplamaa JK esindusmeeskond andis Väikeste karikavõistluste finaalis Tartu FC Merkuurile tulise lahingu, kuid pidi leppima 6:3 kaotusega.
Kohtumine kulges igati intrigeerivalt, kuid Raplamaa ei suutnud kaks korda kättevõidetud eduseisu hoida. Esimene poolaeg küll võideti 3:2, ent teisel poolajal lasti endale lüüa neli väravat, mis tähendas, et karika sai pea kohale tõsta Merkuuri meeskond.
Väikeste karikavõistluste finaalmäng peeti kolmapäeva, 21. septembri õhtul Tallinnas A le Coq Arenal. Teises liigas mängiv Merkuur läks kohtumist juhtima 12. minutil, mil Raplamaa väravavaht Kristjan Pallav ei suutnud takistada Vladislav Gussevi lööki. Aste madalamal, kolmandas liigas pallival Raplamaal oli aga vastus olemas, kui kuus minutit hiljem lõi Viljo Sinikas tartlaste võrku tõelise iluvärava.
38. minutil läks Raplamaa JK meeskonna kapteni Alo Bärengrubi tabamusest mängu 2:1 juhtima, kuid Merkuur suutis viis minutit hiljem Marek Šatovi väravast viigiseisu taastada. Vaheajale mindi aga Raplamaa 3:2 eduseisul, kui oma õhtu teise värava lõi Bärengrub.
Merkuur otsustas mängu saatuse viieminutilise perioodiga, mil löödi vastase võrku kolm palli. 61. minutil tõi Šatov tabloole viiginumbrid, oma kübaratriki vormistas ta kolm minutit hiljem. Merkuur jätkas mängimist hea hooga ning 66. minutil lõi Martin Haljak seisuks 5:3. Lõppseisu 6:3 vormistas esimesel lisaminutil Valeri Šabanov.

Raplamaa Sõnumid / Fotod: Siim Solman

Vaata ka fotosid SIIT.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised