21.7 C
Rapla
Laupäev, 2 juuli 2022
spot_imgspot_img

Kehtna volikogu soovitas oma valijamehel hääletada Kaljuranna poolt

Laupäeval, 24. septembril toimuvad Tallinnas Estonia kontserdisaalis Eesti presidendi valimised, kus Kehtna valda esindab volikogu liige Eno Hermann. Kolmapäeval, 21. septembril otsustas Kehtna vallavolikogu soovitada Hermannil hääletada esimeses voorus Marina Kaljuranna poolt. Teise valikuna soovitati tal anda oma hääl Siim Kallasele. Seda, kelle poolt Hermann tegelikult hääletab, ei soovinud ta avaldada. “Minu hääl jääb saladuseks,” sõnas ta.
Laupäeval valib Eestile presidenti valimiskogu, kuhu kuulub 101 Riigikogu liiget ja 234 kohalike omavalitsuste esindajat.

Siim Jõgis

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised