21.7 C
Rapla
Laupäev, 2 juuli 2022
spot_imgspot_img

Üle-eestilised künnivõistlused taas Kehtnas

Eesti künnimeistrivõistlused on pika ajalooga traditsioon. Eeloleval reedel ja laupäeval toimuvad need teist aastat järjest Kehtnas koos Tehnika Teeviit 2016-ga. Ürituse üks korraldajaist Marko Valgma ütles, et Eesti künnimeistrivõistlused ja Tehnika Teeviit täiendavad teineteist. “Mõlemad on ju seotud rasketehnikaga,” ütles ta.

Korraldajatel on praegu kibekiire, et kõik õigeks ajaks valmis saada. Samamoodi võistlejatel. Näiteks toimub reedel uunik-traktorite proovikünd. Viimastel päevadel enne üritust valmistatakse masinaid ette ning põllule lähevad need piltlikult öeldes värske värviga, ütles Valgma

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 28. oktoobri Raplamaa Sõnumitest

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised