spot_img
-1.7 C
Rapla
Reede, 3 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSFOTOD: Avis Rapla seljatas veenvalt valitseva Eesti meistri

FOTOD: Avis Rapla seljatas veenvalt valitseva Eesti meistri

Eile Sadolin Spordihoonesse kogunenud rahvas ei pidanud pettuma. Suure show-ga alanud hooaja avamäng lõppes Avis Rapla veenva võiduga. 82:66 jäi mängu lõppseis, mille Martin Paasoja lõpetas efektse viimase sekundi kolmesega. Ülimat võitlusvaimu ja enesekindlust näidanud Avis Rapla murdis valitseva Eesti meistri.

Rapla poolt oli parim Domen Bratož tõi 21 punktiga, Martin Paasojalt 16 ning Rasham Suarez tõi 15 silma. Thomas van der Marsi nimele jäi kaksikduubel – 15 punkti ja 10 lauapalli. Kalev/Cramo parim oli Mark Tollefsen 23 punktiga, Vitali Ljutõtš viskas 13 punkti.

Fotod: Siim Solman

Vaata fotosid SIIT.

2 KOMMENTAARID

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused