24.4 C
Rapla
Esmaspäev, 4 juuli 2022
spot_imgspot_img

Kohilasse tuleb noorvõrkpallurite koorekiht

Võrkpallihooaeg algab Eesti karikavõistlustega U20 noortele. 7.-9. oktoobril mängivad Kohilas kuus Eesti paremat võistkonda, kes pääsesid 19 naiskonna seast finaali.

Võistlustulle astuvad Võru, Tartu, SK Tats, Selver Tallinn, Viljandi ja Kohila. Reedel kell 11 kohtub tiitlikaitsja Kohila SK Tatsiga, teine mäng on kl 16.15 eelmise aasta meistri Tartuga. Kell 16 on võistluste pidulik avamine.
Laupäeval kell 11.45 kohtub Kohila Selveriga ning 18.45 Võruga. Pühapäeval 13.30 on kodunaiskond vastamisi Viljandiga ning pärast seda on autasustamine.
Kohila naiskonnas mängivad viimast aastat noorteklassis kaks ülimalt edukat noormängijat, Kohila VK/E-Service naiskonna sidemängija Karmen Mereküla ja diagonaalründaja Kertu Laak, kes on Kohilasse aidanud tuua lugematul hulgal tiitlivõistluste medaleid. Kertu oli viimasel EM valikturniiril Eesti rahvusnaiskonna suurim punktitooja, millega tõusis kahtlemata Eesti parimaks noormängijaks.
Kohila naiskonnas mängivad: Kertu Laak, Karmen Mereküla, Andra Aavik, Reelika Piirsalu, Kaisa Siimann, Annabel Kattai, Anne Marit Mereküla, Karmel Kibuvits, Anni-Ly Abel, Isabel Kaerpõld, Eva-Lotta Sikka ja Keiti Kruusmann.

Ingrid Kangur, treener

spot_img
Eelmine artikkelOlen sinus pettunud, Eesti
Järgmine artikkelRapla Maavalitsus teatab
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised