6.6 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSAVIS Rapla kaotas koduses liigas TTÜ-le

AVIS Rapla kaotas koduses liigas TTÜ-le

Pühapäeval, 9. oktoobril, kohtus AVIS Rapla korvpallimeeskond Tallinna Tehnikaülikooli spordihoones TTÜ korvpallimeeskonnaga. Esimeses Alexela Korvpalli Meistriliiga mängus BC Kalev/Cramo alistanud Rapla meeskonnaga oli nädala jooksul liitunud uus keskmängija Anthony Lee. Siiski ei mänginud raplakad täiskooseisus, vigastuste tõttu pidi teise koduliiga mängu vahele jätma Indrek Kajupank.

Mängu käigust:
Kodumeeskond alustas mängu resultatiivselt, esmalt tabas kolmese Sten Olmre, millele järgnes Raadiku kahene ja kolmene. Ei läinud kaua kuniks AVIS Rapla oli võõral väljakul jäänud 10-punktilisesse kaotusseisu. Esimese viie mänguminuti jooksul tundus, et üliõpilasmeeskond ei oskagi palli mööda visata, sellele aitas loomulikult kaasa ka raplakate ülimalt kehv kaitse. Esimesed punktid AVIS Rapla meeskonnale tõi Hollandi koondislane Thomas van der Mars, kes surus palli jõuga korvi. Samuti sai püssi paukuma BC Kalev/Cramo vastu resultatiivselt mänginud Domen Bratoz, kelle kaks kolmest Rapla tagasi mängu aitasid. Esimese veerandaja võitis kodumeeskond 28:22. Kõige rohkem pahandust tegid esimesel 10 minuti jooksul Sten Olmre ja Toomas Raadik, kes viskasid vastavalt 10 ja 8 punkti.

Teine veerandaeg algas sarnaselt esimesele TTÜ taktikepi all, AVIS Rapla poolelt tegid skoori Suarez, Voolaid ja Lee, kuid korraliku rünnakut meeskond ei leidnud ning vahe TTÜ vastu püsis kümne punkti piiril. Poolaja lõpp kiskus veel enam kodumeeskonna kasuks, kes suurendas vahe 13-punktiliseks (48:35). Vähe sellest, et kerged visked korvi alt ei tabanud, andis ka kaitsemäng endiselt soovida. Poolaja lõpuks vaatas tabloolt otsa AVIS Rapla 37:50 kaotusseis. Vastaste ründemäng toetus kolmele mehele, Toomas Raadik (16p), Sten Olmre ja Joonas Järveläinen (10p).

Teine poolaeg algas Thomas van der Marsi tabava viskega, millele vastas Sten Olmre kiirelt kahe tabamusega. Tundus, et AVIS Rapla meeskond on sellega löödud, kuid Järveläineni tehniline viga andis korraks meeskonnale uut hingamist. Esmalt tabas kolmese Karl-Johan Lips vähendades vahe 12- punktiliseks, millele järgnesid Sven Kaldre kaks tabavat vabaviset, kuid vaatamata kõigele suutis TTÜ oma 10-punktilist eduseisu hoida. Kuigi Suareze kaks kolmest vähendasid kolmanda veerandaja lõpuks vahe 9-punktiliseks, ei suutnud meeskond viimasel veerandajal kaotusseisust välja tulla.

Lõpetuseks võõral väljakul kindel ning valus kaotus. Lõppskoor vastase poolelt vaadates 100-82.

AVIS Rapla meeskond mängib järjekordse mängu juba käesoleval kolmapäeval, kui kodusaalis kohtutakse Nevezise meeskonnaga. Tegemist on esimese mänguga Triobet Balti liigas, mäng algab Sadolin Spordihoones kell 18.30

Rapla KK / Foto: Siim Solman

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare