11.1 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSFCR Media/Rapla KK alustas Ühisliigat võidu ja kaotusega

FCR Media/Rapla KK alustas Ühisliigat võidu ja kaotusega

Oma esimesed esitused Eesti-Läti Ühisliiga põhiturniiril pidas FCR Media/Rapla KK piiri taga. Alustuseks kohtuti Riias Läti Ülikooli esindusega.
Ülimalt positiivne oli, et 15.oktoobri varajasel pärastlõunal alanud mängule oli kaasa elamas ka kümmekond raplakate fänni. Mäng kulgeski valdavalt külaliste dikteerimisel. FCR Media naised võitsid esimese veerandi 22:12 ning järgmisel neljandikul pandi oma paremus veelgi kindlamalt maksma 21:4. Lihtsa arvutustehte tulemusena saame järeldada, et poolajaks oli eduseis juba 27-punktiline.
Ka teisel poolajal hoiti eduseisu kindlalt. Kõik 10 mängijat, kelle tervislik seisund mängus osaleda lubas, said küllalt mänguaega. Samuti sai ka 10 naist käe valgeks. Mängu lõpptulemuseks numbrid 79:50.
Kahekohalise punktisummani jõudsid FCR Media/Rapla KK poolel: Pirgit Püü 15, Darya Lipinskaya 13, Sofia Kosareva 12 ja Laina Mesila-Kaarmann 10 punkti.
Rõõmsatel toonidel algas teekond Liepaja poole, kus pühapäeval, 16.oktoobril, algas vastasseis möödunud hooajal Ühisliiga pronksi napsanud Vega 1/Liepaja naiskonnaga. Oli teada, et Lipeaja näol on tegemist ühe põhirivaaliga ning mäng tuleb teisest puust kui laupäeval.
Vaatamata korralikule häälestatusele, ei õnnestunud FCR Media/Rapla KK naistel just mängu avaminutid. Esimesel veerandil jäädi väljakuperemeestele alla 11:21. Teisel neljandikul mängupilt paranes, kuid siiski ei õnnestunud mängukäiku olulist pööret tuua, poolaeg 25:40.
Kohtumise teine poolaeg oli võrdsem ja naiskond võitles südikalt lõpuni, kuid tuleb tõdeda, et sel korral FCR Mediat maruline lõpuspurt ei päästnud ning päriselt ohtlikuks ikkagi võõrustajatele ei saadud. Mäng lõppes tulemusega 67:75.

FCR Media/Rapla KK resultatiivseimana tõi Laina Mesila-Kaarmann 20 punkti, Francis Donders lisas 19 silma.

Eesti-Läti Ühisliiga järgmise kohtumise peab FCR Media/Rapla KK koduväljakul ja seda juba eeloleval pühapäeval, 23.oktoobril. Mäng koduse konkurendi Tartu Ülikool/Kalevi vastu algab kell 15:00!

Rapla KK / Foto: Siim Solman

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare