spot_img
-0.6 C
Rapla
Reede, 31 märts 2023
RSKäntu rabas hoiti elus metsavendade mälestust

Käntu rabas hoiti elus metsavendade mälestust

Möödunud laupäeval, 15. oktoobril möödus täpselt 68 aastat NKVD vägede haarangust Relvastatud Võitluse Liidu teisele staabipunkrile Käntu rabas. Tänapäeval jääb see punker Vigala valla territooriumile, Läti küla piirimaile. Eelmisel aastal avati selles paigas mälestusmärk, et meenutada sealsete metsavendade tegevust.
Nüüd on korraldajad võtnud eesmärgiks mälestusmärgi juures igal aastal kokku saada, et sealseid sündmusi meenutada. Vaatamata kargele sügisilmale, kogunes laupäeva, 15. oktoobri keskpäeval Käntu rabasse ligikaudu nelikümmend inimest.

Siim Jõgis / foto: Siim Jõgis
Loe pikemalt 19. oktoobri Raplamaa Sõnumitest

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused