13.3 C
Rapla
Pühapäev, 25 sept. 2022
spot_imgspot_img

Käsitöölane: Inspireerituna helkurist

Tänavune oktoober on erakordne. Tähelepanelikumad ehk juba taipasid, aga sel kuul on ilmunud tavapärasest enam Käsitöölasi. Üldjuhul oleme leppinud, et käsitöölistest saab lugeda korra kuus, aga sel kuul on tänase seisuga ilmunud kaks lisalehte. Miks see nii on, pikemalt lahkama ei hakka. Rõõmustame lihtsalt vaikselt.

Oktoobrikuu teine Käsitöölane on aga ääretult tähtis, kuna teeme juttu elupäästjatest helkuritest. Kes veel ei teadnud, siis helkurid on väga vajalikud kaaslased hämaratel hilissügisestel ja talvistel hommikutel, õhtutel ja öödel. Ehk siis suurema osa ööpäevast.
Tähtis on ka teada, mis teeb ühest helkurist ikkagi elupäästja ja kuidas seda õiget kaubanduses ära tunda. Samal ajal võib helkur olla ka ehe ja aksessuaar ning seda on võimalik täitsa ise kodustes tingimustes meisterdada, kas endale või miks mitte lähedastele jõulupakkidesse.
Saate juba ise täpsemalt lugeda, aga ka mina sain helkuritest inspiratsiooni ning tõttasin armsa kolleegi juurde, et ühiselt päris oma kätega üks helkur valmis meisterdada.

Stina Andok, Käsitöölase toimetaja / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 26. oktoobri Raplamaa Sõnumitest

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised