5.7 C
Rapla
Kolmapäev, 10 aug. 2022
spot_img

Järvakandis koguti ligikaudu 400 allkirja Raplaga liitumise poolt

Haldusterritoriaalne reform kütab jätkuvalt kirgi ning seda eriti teravalt Järvakandis.

Samal ajal kui kohalik vallavolikogu arutas koos Kehtna kolleegidega võimalikku liitumislepingut, esitles Järvakandi volikogu liige Enno Alliksaar ligikaudu 400 kogutud allkirja, mis on antud Raplaga liitumise poolt. Vallavanem Mart Järviku sõnul osa neist erinevatel põhjustel siiski arvestada ei saa.
Järvakandi ja Kehtna volikogud pidasid ühist istungit reedel, 21. oktoobril. Enne ametliku osa algust esitles Alliksaar kogutud allkirju Kehtna volikogu esimehele Katrin Vellestele.
Samuti esitles ta Järvakandi valla aukodanike koostatud avalikku kirja, milles soovitatakse oma volikogul liituda haldusreformi käigus Rapla vallaga. Kirjale on alla kirjutanud lisaks Alliksaarele veel Ants Sepp, Ando Lillioja, Kalju Luts, Valdek Tomson ja Tiiu Uuk.
Alliksaar ütles, et allkirju on kogutud kokku 423, kuid tõdes, et mõned nimed võivad seal korduda ning seega julgeb ta välja öelda, et kogutud allkirju on ligikaudu 400. Sama küsitluse raames andsid Järvakandi elanikud Kehtnaga liitumise poolt 23 allkirja.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 26. oktoobri Raplamaa Sõnumitest

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised