spot_img
-2.3 C
Rapla
Reede, 3 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSFOTOD: Ardo Arusaar võitis Kristjan Palusalu mälestusvõistlustel esikoha

FOTOD: Ardo Arusaar võitis Kristjan Palusalu mälestusvõistlustel esikoha

Laupäeval, 29. oktoobril peeti Tondiraba Jäähallis Kristjan Palusalu mälestusvõistlused kreeka-rooma maadluses. Ainsana jättis Eestisse esikoha Ardo Arusaar.

Kristjan Palusalu mälestusvõistlused kreeka-rooma maadluses toimusid tänavu 29. korda. Märjamaa maadlusklubi Juhan maadleja Ardo Arusaar võitis mälestusvõistlustel esikoha, võisteldes raskekaalus -130 kilogrammi ning võites kõik kolm kohtumist. Ardo võitis esimeses ringis punktidega 8:0 Artur Vititinit. Teises ringis alistas Arusaar Uldis Glazinsi (LAT) 8:0 ning kolmandas ringis maadles Arusaar Kaarel Maateniga, selle kohtumise võitis ta samuti tulemusega 8:0.
Mälestusvõistlustest võtsid osa seitsme riigi esindajad. Maadlusklubist Juhan esindas Eestit neli maadlejat. Kehakaalus 75 kg saavutas Andreas Välis 5. koha. Andreas maadles esimeses ringis Jevgenijs Kolcovsiga (LAT) ja kaotas punktidega 2:5. Teises ringis tuli samuti võtta Välisel vastu kaotus Norra maadleja Brage Ringheimi vastu punktidega 0:1.
Kehakaalus 85 kg võistlesid kaks MK Juhan maadlejat. 1/4 finaalis läksid kohe kokku Raido Liitmäe ja Ardo Pajur ning kohtumise võitis Raido Liitmäe. Järgmises ringis tuli Liitmäele vastu venelane Bogdan Churkin ja Raido kaotas kohtumise 9:1. Kolmandas ringis pidi Raido tunnistama soomlase Toni Metsomäki paremust ja matš lõppes seisuga 0:3. Raido Liitmäe saavutas 5. koha ja Ardo Pajur 7. koha.
Kehtna maadlusklubi Hammerlock maadleja Artur Vititin pidi tunnistama kaotust Ardo Arusaarele (0:8) ning Uldis Glazinsile (0:4). Artur alistas -130 kg kaaluklassis aga Kaarel Maateni tulemusega 6:2, jäädes siiski lõppkokkuvõttes neljandale kohale. Auhinnalistele kohtadele tulid Eestist veel Kaarel Maaten (2. koht, -130 kg) ja Lauri Leier (3. koht, -71 kg). Võistkondlikus arvestuses võitis Eesti Venemaa (Peterburi) ja Soome ees.

Mariliis Vest / fotod: Siim Solman

Vaata ka fotosid SIIT

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused