spot_img
-0.1 C
Rapla
Kolmapäev, 1 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSRapla Talupoe kõrvalruumidesse kolis kasutatud riiete pood

Rapla Talupoe kõrvalruumidesse kolis kasutatud riiete pood

Pärast ühte aastat ühise katuse all tegutsemist kolis Raplamaa tootjaid ühendav kauplus Rap­lamaa Väärt Toode uutesse ruumidesse ning Hariduse tänaval asuvas Rapla Talupoes jäid kõrvalruumid esialgu tühjaks. Seda kuni selle nädala esmaspäevani, sest 7. novembril kolis sisse EvaMar Riideäri.
EvaMar Riideäri alustas oma tegevust juba 2015. aasta sügisel Tallinna maanteel, kui asuti kauplusega Meie Toidukaubad ühes hoones. Riideäri omanik Eva Ammermann rääkis, et nad oleksid hea meelega vähemalt mõnda aega veel senistes ruumides edasi tegutsenud, kuid hoone omanikult tuli teade, et Meie Toidukaubad soovib oma pinda laiendada. Kasutatud riideid müüvale ärile anti kolm kuud aega leida endale uued sobivad ruumid.
Praegu ütleb Ammermann, et ta on uute ruumide üle õnnelik

Stina Andok / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 9. novembri Raplamaa Sõnumitest

2 KOMMENTAARID

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused