7.7 C
Rapla
Esmaspäev, 26 sept. 2022
spot_imgspot_img

Väiksest mõttest suure kalendrini

Kui eelmise aasta veebruaris aset leidnud arutelupäeval “Raplamaa ristid ja riimid” võttis Margus Mikomägi Rap­lamaa turundamise teemal sõna, poleks veel keegi osanud arvata, et rohkem kui poolteist aastat hiljem on tema idee saanud reaalsuseks.

Marguse idee oli, et Vigala mustriga põlvikuid võiks kanda mõni meie Avis Rapla korvpallimeeskonda sisse ostetud korvpallur. See oli hetk, kus pärimus ja korvpall kohtusid esimest korda.
Ideest sai lõpuks projekt, mille lõpptulemust esitleti eelmisel neljapäeval, 10. novembril Rapla keskraamatukogus. Rapla maakonna rahvakultuurispetsialisti Mari Tammari eestvedamisel ja paljude inimeste kaasabil valmis Rapla korvpallikalender 2017, mis ühendab endas kaks Raplamaa identiteeditunnet ja koha vaimu kandvat nähtust

Helerin Väronen / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 16. novembri Raplamaa Sõnumitest

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised