6.6 C
Rapla
Pühapäev, 14 apr. 2024
RSJärvakandi Ilvese vibulaskuritel oli edukas nädalavahetus

Järvakandi Ilvese vibulaskuritel oli edukas nädalavahetus

Järvakandi Ilvese laskur Reena Pärnat võitis 27. novembril Marokos Marrakeshis toimunud vibulaskmise maailmakarika etapil kolmanda koha. See on Eestile läbi aegade esimene medal vibulaskmise maailmakarika etappidelt.

Pühapäeval kogus Reena kvalifikatsioonis naiste sportvibu klassis 571 silma ning sai sellega duell-laskmisteks neljanda asetuse. Esimeses ringis oli tema vastane 29. asetusega marokolanna Amal El Ouadoudi, duelli võitis Pärnat kindlalt 6:0. Sama skooriga alistas ta teises ringis 13. asetusega ameeriklanna Laura Bennet Sheltoni. Veerandfinaalis võitis Reena 7:1 kvalifikatsioonis viienda tulemuse lasknud Itaalia vibulaskjat Claudia Mandiat.

Pikemalt loe 30. novembri Raplamaa Sõnumitest.

Aivo Agu, Järvakandi vibuklubi Ilves, Foto: Dean Alberca

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare