24.4 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
RSRVG vilistlane osales üleeuroopalistel kutsemeistrivõistlustel

RVG vilistlane osales üleeuroopalistel kutsemeistrivõistlustel

1.-3. detsembrini toimusid Rootsis Göteborgis kutsemeistrivõistlused EuroSkills 2016, millest võttis osa ka Rapla Vesiroosi gümnaasiumi vilistlane Jaanus Steinfeldt.

RVG ning Tallinna Ehituskooli vilistlane Jaanus Steinfeldt, kes võitis 2016. aastal Eesti kutsemeistrivõistlustel parima plaatija tiitli, saavutas üleeuroopalistel võistlustel oma kategoorias üheteistkümne võistleja seas üheksanda koha.
Steinfeldt ütles, et võistlustel läks tal enda arvates hästi. „Jäin küll ajahätta, kuid nägin palju nippe teiste pealt, kuidas järgmine aasta Dubais paremini teha,“ ütles ta. Dubais toimuvad järgmisel aastal nimelt WorldSkills võistlused ehk ülemaailmsed kutsevõistlused, kus noormees plaanib samuti mõõtu võtta.
Kõik kolm päeva Rootsis olid Jaanuse sõnul väga pingelised ja füüsiliselt kurnavad. Emotsioonid seevastu on vägevad ning võistlus oli tema sõnade kohaselt kordades suurem, kui ta oskas ette kujutada. Kõigil päevil jälgisid võistlejate iga liigutust kaamerad. „Raskusi tuli iga päev ette, kuna Eestis harjutasime teistsuguse tehnika ja materjalidega, kuid võistlustel olid need täiesti teistsugused ja tuli improviseerida,“ ütles Jaanus.

Mariliis Vest / foto: Alice Rydsund Jones
Loe pikemalt 7. detsembri Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare