spot_img
-0.1 C
Rapla
Kolmapäev, 1 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSHagudi põhikooli õpilased valmistasid miniroboteid

Hagudi põhikooli õpilased valmistasid miniroboteid

Neljapäeval avanes Hagudi põhikooli õpilastel võimalus omal käel valmis teha minirobot. Selles käisid neid õpetamas TTÜ ja IT kolledži inimesed.
2002. aastal loodi informaatika tudengite poolt organisatsioon nimega MTÜ Lapikud. Tegemist on Tallinna Tehnikaülikooli tarkvaraarendusklubiga, mis ühendab endisi ja praegusi IT-huvilisi nii TTÜ-st kui ka Tallinna IT kolledžist. Kuna informaatika tudengite erialatunnus oli LAP, otsustatigi end nimetada Lapikuteks.
Mitu aastat on MTÜ Lapikud teinud koolides jõuluheategu. Sel aastal jõuti otsapidi Hagudi põhikooli, kus jagati lastele teadmisi elektroonikast ning aidati igal õpilasel valmis teha oma isiklik minirobot.

Mariliis Vest / foto: erakogu
Loe pikemalt 14. detsembri Raplamaa Sõnumitest

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused