spot_img
-2.3 C
Rapla
Esmaspäev, 6 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSMaakonna spordiliit tunnustas koolisportlasi ja treenereid

Maakonna spordiliit tunnustas koolisportlasi ja treenereid

Teisipäeval, 13. detsembril tunnustas Rapla maakonna spordiliit parimaid koolisportlasi ja nende treenereid. Vesiroosi gümnaasiumi aulasse oli tunnustuspäevale kutsutud 173 koolinoort ja 53 treenerit ning õpilast.

Paremusjärjestusse ei hakatud tublisid noorsportlasi seadma ning tunnustatud said kõik, kes on silma paistnud rahvusvahelistel tiitlivõistlustel nii noorte kui ka täiskasvanute klassis või Eesti meistrivõistlustel. Rapla maakonna meistrivõistluste tulemused arvesse ei läinud.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 14. detsembri Raplamaa Sõnumitest

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused