3.3 C
Rapla
Kolmapäev, 29 sept. 2021

RVG gümnasistide õpilasfirma Shococo pakub käsitöökomme

Rapla Vesiroosi gümnaasiumi gümnasistid lõid õpilasfirma nimega Shococo, mis tegeleb käsitöökommide valmistamise ja müümisega. Käidud on juba mitmel laadal.

Septembris lükati käima üle-eestiline JA õpilasfirma programm, mille raames on gümnaasiumiastme õpilastel võimalus saada osa ettevõtlusõppe programmist. Õpilased saavad luua oma firma, valida toote ja jagada välja ametid ning tööülesanded. Toodetakse ja müüakse ning luuakse äriplaan. Õppeperioodi lõpus õpilasfirma tegevus lõpetatakse ning igal aastal selgitatakse ka Eesti parim õpilasfirma, kes esindab Eestit Euroopa õpilasfirmade võistlusel.
Umbes kolm nädalat tagasi lõid RVG viis õpilast ettevõtte, mis tegeleb käsitöökommide valmistamise ja nende müümisega. Firmas tegutsevad 12. klassi õpilased Marten Merila, Paula Pajo, Janeli Janson, 11. klassi õpilane Kaia-Liisa Tõntshon ning kümnendik Martin Raudsepa.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 14. detsembri Raplamaa Sõnumitest

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised