5.5 C
Rapla
Teisipäev, 21 mai 2024
RSPangaautomaat jääb Kehtnasse kauemaks

Pangaautomaat jääb Kehtnasse kauemaks

Oktoobrikuu algul teatas SEB pank, et sulgeb 6. detsembril Kehtna A&O kaupluses pangaautomaadi. Vald võitles otsusele vastu, mille tulemusel lükati pangaautomaadi sulgemine edasi.
Pangaautomaadi sulgemine tekitas nii kohalike elanike seas kui ka meedias üsna suurt kära. Õige pea korraldas Kehtna vallavalitsus Kehtna A&O kaupluses allkirjade kogumise ATM masina allesjäämise toetuseks. Vallavanem Indrek Kullami sõnul saadi vaid mõne nädalapäevaga kokku 625 allkirja. Kuigi kogumine oleks võinud toimuda veel kauem, ei näinud Kullam sellel mõtet. „Ega väga vahet ole, kas seal on tuhat või kaks tuhat allkirja, see tulemus juba näitab, et inimestel on huvi pangaautomaadi jäämise vastu,“ ütles ta.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 21. detsembri Raplamaa Sõnumitest

3 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare