spot_img
1.6 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSKohila kaotas CEV Cup sarja avavaatuses sakslannadele

Kohila kaotas CEV Cup sarja avavaatuses sakslannadele

CEV Cup sarja 1/16-finaali avamängus kaotas valitsev Eesti meister ja karikavõitja Kohila VK/E-Service tugevale Saksamaa klubile MTV Stuttgart Allianz 0:3 (13:25, 17:25, 12:25). Korduskohtumise peavad naiskonnad 25. jaanuaril Audentese spordihoones. Edasipääsuks vajab Kohila esmalt 3:0 või 3:1 võitu ja seejärel ka edu kuldses geimis.

Terve kohtumise vältel publiku suurt kaasaelamist nautinud Saksamaa võistkond gaasi põhja vajutamisega ei oodanud. Esimesele tehnilisele vaheajale spurditi 8:2 eduseisus ja teisele 16:6. Kohila suutis Bundesligas teist-kolmandat kohta hoidvale naiskonnale, kus mängivad koguni kaheksa (!) erineva riigi pallurid, tugevat vastupanu osutada teise geimi alguses, juhtides veel 8:7. Pärast seda haaras Stuttgarti naiskond taas initsiatiivi ja spurtis 16:11 ette. Kolmandas geimis mindi taas kohe ette, olles näiteks 8:1 ja 14:2 eduseisus.
Maratonreisist hoolimata oli kohtumise parim Kohila diagonaalründaja Kertu Laak, kes tõi kuraditosin punkti. Algsete plaanide kohaselt pidi ta koos kolme klubikaaslase ja peatreener Peeter Vahtraga eelmise nädala lõpul Rumeenias toimunud U20 MM-valikturniirilt Eestisse tagasi jõudma pühapäeval, ent Türgis möllanud lumetorm jättis koondise kaheks lisapäevaks Istanbuli. Nii saidki koondisesse kuulunud Kohila pallurid kahe reisi vahel Eestis olla vaid tunnikese.
Ohtralt surusid sakslannad meid serviga, kus nad lõid kolme eksimuse kõrvale tosin pallinguässa. Neist kaheksa (!) kanti ungarlanna Renáta Sándori arvele. Omavigu kogunes Saksamaa naiskonnal üheksa ja meil 19. Rünnakuprotsendilt jäime alla 35-51 ja vastuvõtul 27-43. Blokipunktide duell oli Stuttgarti kasuks 8-1.

Volley.ee / foto: Siim Solman

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused