9.4 C
Rapla
Esmaspäev, 3 okt. 2022
spot_imgspot_img

Kehtna põhikooli õpilased pürgivad linnusõbralikuma klassi tiitlile

Kehtna põhikooli kolmanda klassi õpilased osalevad konkursil „Eesti kõige linnusõbralikum klass“, mille raames tuleb täita erinevaid lindudega seotud ülesandeid.

Kolmanda klassi klassijuhataja Ragne Falilejev ütles, et leidis projekti sotsiaalmeediakanalist Facebook. Võistlus sai alguse novembris ning kestab kokku neli kuud ehk veebruari lõpuni. Iga kuu peavad õpilased täitma lindudega seostuvaid ülesandeid. Kogu protsess tuleb jäädvustada pildi-, teksti– ja videomaterjalina ning seejärel internetti üles laadida. Sooritatud ülesannete seast valib žürii iga kuu oma kaks lemmikut ning kolmanda lemmiku otsustab publik. Iga kuu kolm võitjat pääsevad lõpploosimisele, mis toimub märtsis ning mille peaauhinnaks on tuhat eurot klassiekskursioonide, väljasõitude tarbeks.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 18. jaanuari Raplamaa Sõnumites

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised