11.1 C
Rapla
Neljapäev, 19 mai 2022

Maadlejate hea esinemine Soomes ja Saksamaal

Soomes Kouvolas toimunud rahvusvahelisel UWW kalendriturniiril kreeka-rooma maadluses saavutas Kehtna maadlusklubis Hammerlock treeninud ja Audentese spordigümnaasiumis õppiv Artur Vititin raskekaalus (-130 kg) kolmanda koha. Ta võitis Venemaa ja Soome sportlasi ning ainus kaotus tuli tal vastu võtta 2014. aasta juunioride MM ja EM hõbedalt Mantas Knystautaselt (Leedu). 2016. aastal tuli Artur Vititin juunioride Põhjamaade meistriks ja EM-il viiendale kohale.
Saksamaal Bundesligas sai teine meie kreeka-rooma maadleja Ardo Arusaar (-98 kg; MK Juhan) oma klubi KSV Ispringen ridades kokkuvõttes teise koha. Finaalis kaotati esimene kohtumine SVG Weingartenile 9:13 ja võideti teine 13:11. Teises finaalis osales võidukalt ka Ardo Arusaar, saades punktivõidu 6:2 2014. aasta MM hõbeda Oliver Hassleri (Saksamaa) üle.

Raplamaa Sõnumid / foto: Siim Solman

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised