9.4 C
Rapla
Esmaspäev, 3 okt. 2022
spot_imgspot_img

Vähem kui aasta pärast pannakse maavalitsused kinni

Maavalitsuste sulgemine vähem kui aasta pärast tõstatab mitmeid küsimusi. Kas uued suurvallad on valmis senised maavalitsuse ülesanded üle võtma? Kus hakkavad abielupaarid oma abielu sõlmima? Või spetsiifiliselt Rapla puhul – mis saab edasi seni maavalitsuse poolt välja antavast tippauhinnast Rapla Redel ning maakonna kuldsest ja hõbedasest vapimärgist?

Eelmise nädala neljapäeval, 12. jaanuaril saabus valitsuskabinetist teade, et alates 2018. aasta 1. jaanuarist suletakse Eestis kõik viisteist maavalitsust. Rapla maavanem Tõnis Blank ütles, et nii kiire kuupäev tuli talle üllatusena. Kaks päeva varem kohtusid maavanemad riigihalduse ministri Mihhail Korbiga ning siis oli jutuks maavalitsuste sulgemise kuupäev 1. juuli 2018. Siiski otsustas valitsuskabinet tuua selle kuupäeva pool aastat varasemaks.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 18. jaanuari Raplamaa Sõnumitest

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised