15.5 C
Rapla
Reede, 29 sept. 2023
RSVana-Vigalas tunnustati Raplamaa külaelu edendajaid

Vana-Vigalas tunnustati Raplamaa külaelu edendajaid

MTÜ Raplamaa Külade Liit korraldas koostöös MTÜ-ga Raplamaa Partnerluskogu reedel, 13. jaanuaril tänuõhtu Vana-Vigala rahvamajas, et tunnustada maakonna külade tublimaid külaeluedendajaid.

Aasta küla nominentideks olid Kärpla küla Kehtna vallast, Sutlema küla Kohila vallast, Teenuse küla Märjamaa vallast, Metsküla Raikküla vallast, Valtu küla Rapla vallast ja Vängla küla Vigala vallast.

Sädeinimese kandidaadid olid Raivo Murumägi Kaiu vallast Vahastu külast, Kaido Laurimaa Kehtna vallast Kumma külast, Alar Haabma Kohila vallast Sutlema külast, Ethel Espenberg Märjamaa vallast Kohatu külast, Katrin Grichin Raikküla vallast Lõpemetsa külast, Sandra Mägi Rapla vallast Röa külast ja Malle Kivi Vigala vallast Vanamõisa külast.

Küla sõbra nominentideks olid Rait Kallaste Kaiu vallast Tolla külast, Tarmo Peterson Kehtna vallast Eidapere külast, Aksel Viisut Märjamaa vallast Sulu külast ja MTÜ Vigala Külade Ümarlaud Vigala vallast Tiduvere külast

Stina Andok / foto: Aare Hindremäe
Loe pikemalt 18. jaanuari Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused