spot_img
1.6 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSSaksamaa tippklubi lõpetas Kohila eurohooaja

Saksamaa tippklubi lõpetas Kohila eurohooaja

Valitseva Eesti meistri ja karikavõitja, Kohila VK/E-Service´i tänavusele eurohooajale pani punkti Saksamaa tippklubi MTV Stuttgart Allianz. Tugevuselt teise eurosarja (CEV Cup) mõlemad 1/16-finaali kohtumised lõppesid nende 3:0 võiduga.

Kaks nädalat tagasi Saksamaal olid kohtumise lõppnumbrid meie poolt vaadatuna 13:25, 17:25, 12:25, täna Audentese spordihallis peetud matšis 10:25, 21:25, 14:25. Kohila teenis küll kohtumise esimese punkti, ent pärast seda domineeris Saksamaa võistkond avageimi täielikult. Püstihädas olime vastuvõtul, kus näitajaks kujunes vaid 17 protsenti.
Sama tundus korduvat ka teises geimis, ent kiiresti tekkinud viiepunktiline kaotusseis õnnestus suurepärase servi najal tagasi mängida. Kertu Laagi servi järel ülepalli vastaste poolele maha kõmmutanud Julija Mõnnakmäe viis Kohila esimesele tehnilisele mõttepausile 8:7 eduseisus. Lisaks survestasid vastaseid pallinguga ka Eliisa Peit ja Mõnnakmäe ning nii juhtis Eesti klubi veel 12:9 ja 16:14. Sealtmaalt kontrollis sündmusi aga Stuttgarti naiskond.
„Teine geim jääb kripeldama. Näitasime, et kui suudame vastuvõtu korda saada, suudame ka meie tugevasti ja hästi lüüa ning nendega mängida küll,” sõnas Kohila naiskonna peatreener Peeter Vahtra. Teises geimis oli meie klubi vastuvõtt 50 protsenti ja vastastel 26 protsenti. „Nii Julija Mõnnakmäe kui ka Kertu Laak löövad väga head servi ja jäime nende pallingute vastuvõtuga veidi hätta,” kiitis Kohila naiskonna head pallingut ka vastaste peatreener Guillermo Naranjo Hernández.
Küll ei jäänud Vahtra aga rahule olukordadega, kus vastased olid juba raskesse seisu surutud ja nad pidid jalad maas palli üle mängima. „Igas geimis oli 4-5 sellist olukorda, kus meie sooritus oleks seejärel pidanud olema kõvasti parem,” nentis ta.
Hooaja kokkuvõttes jäi Vahtra aga eurohooajaga igati rahule. „Meie unistus oli saada vähemalt kuus mängu ja selle suutsime me täita,” sõnas Vahtra. Esimese Eesti võrkpallinaiskonnana meistrite liigas pallinud Kohila avas debüüthooaja kohe bravuurikalt, alistades 3:1 ja 3:2 Montenegro klubi Bari Luka. Teises ringis anti võimas lahing Serbia tulevikutähtedele. Järgmisse ringi jõudis Belgradi Vižura siiski 3:2 ja 3:0 võitudega.

volley.ee

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused