24.7 C
Rapla
Laupäev, 2 juuli 2022
spot_imgspot_img

Avis Rapla meeskonnast lahkub Karl Johan Lips

Karl Johan Lips, kes on kandnud Rapla meeskonna särki alates 2014/2015 hooajast, lahkub AVIS Rapla meeskonnast osapoolte kokkuleppel, mängija liitub BC Rakvere Tarvas/Palmse Metall meeskonnaga. Tegemist on mängija omapoolse sooviga saada rohkem mänguaega ning leida enesekindlus.

Alexela Korvpalli meistriliigas teenis Lips käesoleval hooajal keskmiselt 10.4 mänguminutit, visates keskmiselt 2.6 punkti ja võttes 2.8 lauapalli. Triobet Balti liigas olid vastavad numbrid 7.56 minutit, 1.6 punkti ja 1.5 lauapalli.

Karl Johan Lips: “ Soovin tänada tervet Rapla organisatsiooni ning võistkonnakaaslasi, kes olid mulle vendade eest. Kõige enam aga soovin tänada fänne nende kahe ja poole aasta ning võimsate emotsioonide eest. On olnud suur au esindada AVIS Rapla meeskonda.”

AVIS Rapla korvpallimeeskond tänab Karl Johan Lipsu kahe ja poole aasta, kahe võidetud pronksmedali ja positiivsete hetkede eest.

Rapla KK / Foto: Siim Solman

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised