-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 apr. 2024
RSJuuru ja Kohila jätkavad ühinemisläbirääkimisi

Juuru ja Kohila jätkavad ühinemisläbirääkimisi

Juuru valla rahvaküsitlusel selgus, et rahvas tahab ühineda Kohila vallaga, mitte Raplaga, kellega valitsus on ta võtnud nõuks sundliita.

Juuru vallas viidi pühapäeval, 12. veebruaril läbi rahvaküsitlus, kus osales 40,1 protsenti valimisõiguslikest kodanikest, kellest omakorda 63,17 protsenti toetas ühinemist Kohila vallaga, 28,2 protsenti ühinemist Rapla vallaga ja 8,23 protsenti ei toetanud kumbagi. Sellele vaatamata on valitsus Lääne-Eesti piirkondliku komisjoni ettepanekul jäänud seisukoha juurde liita Juuru vald Rapla ühinemispiirkonnaga, kuhu peale Rapla kuuluvad veel Raikküla ja Kaiu vald.

Vivika Veski / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 22. veebruari Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare