22.2 C
Rapla
Laupäev, 18 mai 2024
RSReena Pärnat krooniti Eesti sisemeistriks

Reena Pärnat krooniti Eesti sisemeistriks

Möödunud nädalavahetusel toimusid Türil Eesti sisemeistrivõistlused vibulaskmises. Laupäeval selgusid noorteklasside Eesti meistrid 60-noolese harjutuse põhjal.
Noorte sisemeistrivõistlustel osales Järvakandi Ilvesest neli noorsportlast. Kadettide neidude klassis tuli võitjaks Triinu Lilienthal ja sportvibu juunioride noormeeste klassis võitis ülekaaluka tulemusega Karl Kivilo. Oma esimestel sisemeistrivõistlustel osalenud Tessa Cathlen Tammik (sportvibu noored neiud) ja Gita Staub (sportvibu tidetid tüdrukud) saavutasid tubli 7. koha.
Täiskasvanute Eesti sisemeistrivõistlustel selgitati lõppkohad olümpiaringi harjutusega. Sportvibu naiste klassis tuli tiitlivõitjaks Reena Pärnat (Järvakandi Ilves), kes lasi eelringis parima tulemuse – 569 silma. Esimeses ringis alistas Pärnat 6:0 Jaanika Rösleri, poolfinaalis 6:4 Laura Tuka ja finaalis 7:1 mullu Rio olümpiamängudel võistelnud Laura Nurmsalu (kõik Vana-Võidu VK/Viljandi SK). Naiste pronksmedali teenis eelringi teise asetusega Bessi Kasak (Järvakandi Ilves), võites otsustavas pronksimatšis Laura Tukka (Vana-Võidu VK/Viljandi SK) seisuga 6:0.
Kahe nädala pärast toimuvatel Euroopa sisemeistrivõistlustel kuuluvad koondise koosseisu Järvakandi Ilvese laskurid Reena Pärnat, Bessi Kasak (sportvibu naised) ja Karl Kivilo (sportvibu juuniorid).

Vibuklubi Ilves / foto: erakogu

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare