2.8 C
Rapla
Esmaspäev, 27 sept. 2021

Maavanem tunnustab vabariigi aastapäeva eel

Seoses Eesti Vabariigi 99. aastapäevaga tunnustab Rapla maavanem Tõnis Blank inimesi, kelle tegevus on toonud tuntust maakonnale ja kellel on teeneid oma kodukogukonna ees.

Rapla maakonna tippauhinna Rapla Redel ja Rapla maakonna kuldse vapimärgiga tänatakse Kehtna Mõisa OÜ juhatuse esimeest Märt Riisenbergi. Märt Riisenberg sidus oma elu Kehtnaga 1978. aastal. Põllumajandusinsenerina on tal tulnud tegutseda erinevates rollides alates töökojajuhataja kohustuste täitmisest kuni riigimajandi direktorini ja nüüd juba pikki aastaid Kehtna Mõisa OÜ juhatuse esimehena. Tänu pühendumusele ja äärmisele kohusetundele on ta teeninud kolleegide ja ka laiema avalikkuse lugupidamise.

Rapla maakonna hõbedase vapimärgi saavad:
Arved Allemann – pika staažiga pedagoog, kes tegi oma elutöö Kodila kooli direktorina;
Kadi Saks – tüdrukute võimlemisgruppide tunnustatud treener ja võimlemiskavade koostaja, kelle juhitud võimlemisgrupp „Kadi noored“ saavutas esikoha Eesti tuntuimal võimlemisfestivalil GYMNA Fest 2016.
Kimmo Behm – Soome Vabariigi Nurmijärvi vallavanem, kellel on suuri teeneid Rapla ja Nurmijärvi vahelise koostöö edendamisel.

Maavanem annab autasud üle täna õhtul oma viimasel vabariigi aastapäevale pühendatud pidulikul vastuvõtul, kuhu on palutud erinevate eluvaldkondade esindajad, kellel on samuti teeneid maakonna elu korraldamisel.

Raplamaa Sõnumid  / foto illustreeriv

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised