spot_img
2.2 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSFOTOD: Tänavune Rapla Redel kuulub Märt Riisenbergile

FOTOD: Tänavune Rapla Redel kuulub Märt Riisenbergile

Rapla maavanemal Tõnis Blangil ei ole oma ametis püsida enam ülemäära kaua aega. Aasta alguses sai selgeks, et kõik Eesti maavalitsused sulgevad valitsuse otsuse kohaselt oma uksed alates 2018. aasta 1. jaanuarist. Seega oli tänavune vabariigi aastapäeva puhul korraldatud maavanema vastuvõtt Blangi jaoks viimane. Kui Eesti tähistab 100. aastapäeva, ei ole meil enam maavanemaid ega maavalitsusi.

Hea on meenutada, et Tõnis Blangi viimane vabariigi aastapäeva vastuvõtt oli pidulik ja väärikas sündmus. Aset leidis see kolmapäeva, 22. veebruari õhtul Kehtna kutsehariduskeskuse saalis. Õhtu naelaks võib lugeda igal aastal välja antava Rapla maakonna tippauhinna Rapla Redel üleandmist. Tänavu pälvis selle Kehtna Mõisa OÜ juhatuse esimees Märt Riisenberg. Rapla Redeliga kaasnes ka maakonna kuldne vapimärk. Koos maavanemaga andis auhinna üle Raplamaa Omavalitsuste Liidu juht Margus Jaanson.

Siim Jõgis / fotod: Siim Solman
Loe pikemalt 1. märtsi Raplamaa Sõnumitest

3 KOMMENTAARID

3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused