spot_img
-0.1 C
Rapla
Kolmapäev, 1 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSHelen Reimandi tantsud algavad muusikast

Helen Reimandi tantsud algavad muusikast

Sõbrapäeval ilmus raamat „Helen Reimandi tantsud“, milles on 12 uusloomingulist rahvatantsu segapaaridele. Raamatuga koos on ka tantsude õppevideote DVD. Trükise andis välja Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuusika Selts.

Helen Reimand on noorema põlve tantsujuht ja koreograaf, kes mõne aasta eest kolis elama Raplamaale.
„Kõik need tantsud olen ma aastate jooksul ise loonud ja oma rühmadele õpetanud. Mitmed neist on osalenud uute tantsude konkurssidel ja saavutanud auhinnalisi kohti. Tants „Torupillilugu“ valiti 2012. aasta Soome–Eesti tantsupeo repertuaari, „Pungilugu“ esitati 2016. aasta Tartumaa tantsupeol.

Reet Saar / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 1. märtsi Raplamaa Sõnumitest

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused