-1.2 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
RSFOTOD: AVIS Rapla pidi tunnistama Tartu nappi paremust

FOTOD: AVIS Rapla pidi tunnistama Tartu nappi paremust

Reedel ,10.03, kohtusid Alexela korvpalli meistriliigas AVIS Rapla ja Tartu Ülikooli meeskonnad.  Koduse liiga liider Tartu Ülikool ja kolmas meeskond AVIS Rapla jaoks oli tegu kolmanda ja viimase kohtumisega põhihooajal.  Esimesed kaks kohtumist lõppesid Tartu meeskonna võiduga, esimene mäng 30 ja teine 6 punktiga.

Mängust:
AVIS Rapla meeskond alustas tavapärase algviisikuga, platsile jooksid Thomas van der Mars, Indrek Kajupank, Martin Paasoja, Sven Kaldre ja Domen Bratoz. Mängust jäid eemale Rasham Suarez, Kristjan Voolaid ja Gregor Ilves.

Esimene veerandaeg kuulus kodusaalis mänginud Rapla meeskonnale, kes Sven Kaldre ja Domen Bratozi eestvedamisel (mõlemad mängijad viskasid esimesel veerandajal viis punkti) võitsid veerandaja 17:14. AVIS Rapla jätkas oma mängutempo peale surumist ka teisel mänguveerandil suurendades vahe hetkeks 9-punktiliseks (29:20), kuid otsustavat spurti teha ei suudetud. Poolaeg AVIS Raplale 36:28. Rapla meeskonna liidriteks Bratoz (9p) ja Kaldre (7p), Tartu poolelt tegid skoori Talts (9p) ja Thomas (9p)

Kolmanda veerandaja alguses 12 punktiga juhtima asunud AVIS Rapla, lasi Tartu meeskonnal vastata 12-0 spurdiga, mis mänguskoori viigistas. Järgnes Tartu meeskonna võidukäik, veerandaeg külalistele 27:10, seis enne otsutavat veerandaeg 46:55.  Tundus, et rong on läinud ning tartlased lähevad oma teed, kuid õnneks mitte.
Järelejäänud kümme mänguminutit kujunesid thrilleriks.  Kuigi lõpuveerandi keskel kasvas Tartu edu 13-punktiliseks (65:52), ei olnud meie meeskond veel oma viimast sõna öelnud. Martin Paasoja kolmene seitse sekundit enne mängu lõppu vähendas vahe 1-punktiliseks (65:66), kõik oli võimalik. Dominykas Milka kaks tabavat vabaviset jätsid viimase rünnaku AVIS Rapla meeskonnale, kellel oli võimalik mäng lisaajale viia, kuid kahjuks lõppes viimane rünnak pallikaotusega. Lõpetuseks seis tablool 65:68 ja kolmas järjestikkune kaotus Tartu Ülikooli vastu tõsiasi.

Järgmine AVIS Rapla mäng toimub juba tuleval teisipäeval kui meile sõidab küll Rakvere Tarva meeskond eesotsas Karl Johan Lipsuga. Tule saali ja aita meie meeskond võidule. Mäng Sadolin Spordihoones algab kell 18.30

Rapla KK / foto: Siim Solman

Vaata ka fotosid SIIT.