22.7 C
Rapla
Neljapäev, 11 aug. 2022
spot_imgspot_img

„Oma silmaga“ tähistas 15. sünnipäeva

Rapla maakonna lastele ja noortele suunatud kujutava kunsti konkurss „Oma silmaga“ tähistas sel aastal 15. sünnipäeva. Juubeliaastal on õige aeg tagasi vaadata põhjustele, mis kunstiga tegelemisele viisid.

Tänavuste tööde teema oli „Kunsti magnet“. Kehtna kunstide kooli juhataja Anne Ummalase sõnul oli eesmärk innustada noori mõtlema tagasi sellele, miks kunstiga kord tegelema hakati ja mis on see, mis neid selle juurde tõmbab. Teema oli lai ning põhjusi, mis noori kunsti poole kisub, oli Ummalase sõnul tohutult palju.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 22. märtsi Raplamaa Sõnumitest

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised