13.8 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
RSAktiivsus- ja tähelepanuhäirega laste vanemate tugigrupp alustab

Aktiivsus- ja tähelepanuhäirega laste vanemate tugigrupp alustab

 23. märtsil koguneb Raplas Kellukese lasteaia ruumides Raplamaa aktiivsus- ja tähelepanuhäirega (ATH) laste vanematele mõeldud tugigrupp. Osalema on oodatud kõik lapsevanemad, kelle lapsel on ATH diagnoos või selle tunnused.

Tugigrupi loomise idee sündis kolmel emal, Karmen Metssalul, Tiina Koskinenil ja Ege Vonbretil, isiklikust vajadusest. „On väga raske üksi hakkama saada,“ ütleb Metssalu. Murelik ema räägib, et teinekord on keeruline enda läbielatust teiste emadega rääkida, kes ei tea, mida tähendab ATH laps. Metssalu jaoks on ATH lapse emana kõige suurem probleem mittemõistmine.

Stina Andok / foto: interent
Loe pikemalt 22. märtsi Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare