spot_img
1.1 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSHendrik Väli tabamus aitas Raplamaa JK järgmisesse ringi

Hendrik Väli tabamus aitas Raplamaa JK järgmisesse ringi

Raplamaa JK alustas mänge Eesti väikestel karikavõistlustel ning esimesest ringist edeneti edasi lisaajal teenitud 1:0 võiduga Maardu Unitedi üle.
Mäng toimus kolmapäeva, 22. märtsi õhtul prožektorite valguses Valtu kunstmuruväljakul. Ainsa tabamuse sai enda nimele Raplamaa JK ründaja Hendrik Väli, kes lõi värava lisaaja esimesel poolajal otse karistuslöögist.

Oma pitseri jättis kohtumisele jahe ilm ja vali tuul. Tegemist oli üldiselt võimalustevaese ja võitlusliku vastasseisuga. Suur osa mängust toimus keskväljal heitluses palli eest. See ei tähenda, et mõlemal poolel oma võimalusi ei avanenud. Avanes küll, aga ainsana suutis palli väravasse toimetada kodumeeskond.
Esimene poolaeg läks tõeliselt põnevaks alles pärast pooletunnist mängu. Parim võimalus tekkis Raplamaa JK kaptenil Alo Bärengrubil, kes nurgalöögijärgses saginas lõi värava alt latti. Teravaid olukordi tekkis küll mõlema värava all, kuid üldiselt käis võitluslik mäng keskväljal. Teine poolaeg oli esimesega sarnane. Võimalusi tekkis, kuid väravasse pall ei jõudnud. Nii lõppesid 90 minutit skooriga 0:0.
Kuna tegemist oli karikamänguga, tuli kindlasti välja selgitada edasipääseja. Nii jätkus kohtumine lisaajal ning vajadusel oleks kasutusele võetud ka penaltid. Seda siiski vaja ei läinud, sest Hendrik Väli täpne karistuslöök lisaaja esimese poolaja alguses tagas 1:0 võidu ning edasipääsu Raplamaale. Karistuslööki sai Väli sooritada üsna karistusala äärest ning tõstis palli kenasti üle vastaste müüri võrku. Maardu väravavahil ei olnud selles olukorras päästa midagi. Rohkem väravaid ei löödud ning seega pääses 1/32 finaali kodumeeskond.
Eelmisel aastal jõudis Raplamaa JK väikestel karikavõistlustel finaali, kus jäädi alla Tartu Merkuurile.

Siim Jõgis / fotod: Siim Solman

Nurgalöögi järgne võitlus / Foto: Siim Solman

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused