spot_img
1.6 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSKohila alustas neljanda järjestikuse tiitli jahtimist seljavõiduga

Kohila alustas neljanda järjestikuse tiitli jahtimist seljavõiduga

Kolmapäeval, 22. märtsil tehti naiste meistriliigas algust finaalseeriaga, millest võtavad osa neljandat järjestikust tiitlit jahtiv Kohila võrkpalliklubi/E-Service ja Tartu Ülikool/Eeden. Avamängus suurt intriigi ei tekkinud, kui tiitlikaitsja Kohila võttis sisuliselt seljavõidu. Teine vastasseis on kavas juba pühapäeval Tartus.

Koduväljakul mänginud Kohila esindus pidas Tartu naiskonnaga tasavägiseima lahingu avageimis, milles tartlannad kogusid 20 punkti. Teises ja kolmandas geimis avaldus Kohila naiskonna ülekaal numbrites 25:18 ja 25:12, millega võeti kindel 3:0 (20, 18, 12) võit. 16 punktiga tõusis võitjate ridades üleplatsimängijaks Kertu Laak, kes tõi 54-protsendilise efektiivsuse juures rünnakul 14 punkti. Lisaks panustas Laak võitu ühe blokipunkti ja ühe pallinguässa, jäädes mängu parimana kaheksaga plussi.
Anastasia Gorina lisas võitjatele üheksa ning Tatjana Karpušina ja Eliisa Peit võrdselt kaheksa silma. Külaliste poolel keegi kahekohalise tulemuseni ei jõudnud, resultatiivseimana kogus Renate Pikk üheksa punkti. Kertti Külm lisas omadele kuus punkti.
Blokis vaid ühe punktiga (8-7) Tartu esindusest üle olnud Kohila võistkond oli selgelt edukam rünnakul (55%-32%) ja pallinguässade arvestuses (10-3). Kodupubliku lemmik esines täpsemalt ka pallingu vastuvõtul (50%-40%). Kolme võiduni peetava finaalseeria teine kohtumine on pühapäeval, 26. märtsil Tartu Ülikooli spordihoones. Reedel alustavad TTÜ spordihoones kolme võiduni peetavat pronksmedaliseeriat koduvõistkond TTÜ/Tradehouse ja Tallinna Ülikool.

volley.ee/Raplamaa Sõnumid / foto: Siim Solman

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused